Voda in NATTURA®

KAJ JE NATTURA®

NATTURA® je slovenska tehnologija izboljšanja kakovosti vode, ki temelji na več kot treh desetletjih raziskovanja dveh generacij slovenskih znanstvenikov.
NATTURA® so tudi izdelki, ki temeljijo na tej tehnologiji za revitalizacijo vode, in so prav tako izdelani v Sloveniji.
NATTURA® pa smo tudi ljudje, ki nas združujejo vizija in vrednote.
~
 

VODA IN TEHNOLOGIJA NATTURA®

Voda je na videz preprosta spojina, a ima številne lastnosti, ki jo delajo zanimivo in tudi skrivnostno. Ena izmed teh lastnosti je sposobnost sprejemanja, pomnjenja in oddajanja informacij, ki vplivajo na samo strukturo vode.
~
Na odmeven in razumljiv način je to lastnost vode svetu predstavil dr. Masaru Emoto, ki je vodo izpostavil različnim virom informacij (besedam, mislim, čustvom, glasbi, okolju ipd.), jo nato zamrznil in pod mikroskopom fotografiral vodne kristale. Tisti, ki so se tvorili iz vode, izpostavljene pozitivnim informacijam (ljubezen, radost, hvaležnost, klasična glasba ...), so bili čudovitih in pravilnih oblik, podobnih snežinkam, ko pa je bila voda izpostavljena različnim negativnim informacijam (sovraštvo, jeza, agresija, žalost ...), pa so se tvorili temni kristali nepravilnih oblik.
~
Živa voda je torej visoko strukturirana in nosilka informacij, ki so v harmoniji z življenjem in ga podpirajo. Skozi desetletja skrbno izbran nabor informacij, ki tvori bistvo tehnologije NATTURA®, je zapisan v nosilec informacij. Pri hišni napravi NATTURA H in nastavku za tuš NATTURA S je to keramični katalizator, pri kozarcu NATTURA G pa ustrezno steklo. Voda ob stiku z nosilcem informacij spremeni svojo strukturo, kar jo naredi mehko, živo in prijazno za vse žive organizme, saj takšna bistveno bolje opravlja številne funkcije, ki jih ima.
~
Voda je osnova življenja na našem planetu. Brez nje ni življenja. Žal so danes težave z vodo povsod vedno večje, kar nas sili k poglobljenemu reševanju te težave – pri vzroku. Ker pa vodo potrebujemo vsak dan, daje NATTURA® pomemben vsakodnevni prispevek k dobremu temelju za življenje – dobri vodi.
~