Vizija in vrednote

VIZIJA NATTURA®

Kakovost, koristnost in dostopnost tehnologije NATTURA® je botrovala preprosti viziji naše ekipe:

NATTURA V VSAK DOM

 

VREDNOTE NATTURA®

Vrednote NATTURA® so medsebojno povezane in se dopolnjujejo v celoto, povezanost in dopolnjevanje v celoto pa omogočajo tudi članom, sodelavcem in strankam ekipe NATTURA®.

KAKOVOST

Poleg kakovosti izdelkov nam je pomembna tudi kakovost odnosov v ekipi, s partnerji in strankami. Na vseh področjih gojimo kakovost, ki temelji na znanju, strokovnosti in človečnosti.

ODGOVORNOST

Svoje delo jemljemo resno in zanj prevzemamo odgovornost. Z vrhunsko tehnologijo, kakovostnimi, za vse koristnimi in dostopnimi izdelki ter prav takim pristopom do dela pa prevzemamo tudi širšo družbeno odgovornost.

SPOŠTOVANJE

Zavedamo se, da se vedno ne moremo v vsem strinjati, lahko pa se vedno spoštujemo. Spoštovanje je temelj naših odnosov med sodelavci in do strank, pa tudi do okolja, v katerem živimo in katerega pomemben del je prav voda.

POŠTENOST

Poštenost, ki jo kot vrednoto gojimo, se odraža v kakovosti in dostopnosti izdelkov NATTURA, v komunikaciji in odnosih, zato veliko delamo in mirno spimo.

ZAUPANJE

Zaupamo si med seboj v ekipi NATTURA, zaupamo pa tudi svojim partnerjem in strankam, saj se zavedamo, da smo vsi najprej ljudje, zaupati in biti zaupanja vreden pa je človeško.