Srednja trgovska šola Ljubljana in NATTURA®

Ekipa NATTURA® in predstavniki Srednje trgovske šole Ljubljana smo se spoznali na sejmu Narava – zdravje, kjer so nam predstavili, kaj vse na šoli v svojem prostem času počnejo. Resnično so polni idej, ki spodbujajo ustvarjalnost, sodelovanje in skrb drug za drugega. Te ideje ob polni podpori vodstva šole tudi uspešno uresničujejo. Ena izmed njih je pridelava lastne hrane in medu. Imajo svoj vrt (tudi na strehi šole) in čebelnjak, vso pridelano svežo hrano in med pa uporabijo za prehrano učencev na šoli.

Skrb za ljudi, inovativnost in delavnost so nekatere izmed vrednot, ki jih delimo. Njihova entuziazem in odnos na splošno sta ekipo NATTURA® tako navdušila in navdihnila, da smo se odločili za donacijo dveh hišnih naprav NATTURA®. Ob času in skrbi, ki ju nesebično namenjajo svojim projektom, bo tako živa in mehka ter biološko primernejša voda poskrbela, da bo njihov trud še bolj bogato poplačan z obilnejšimi in še bolj zdravimi pridelki. Seveda pa bomo ostali v stiku in jih podprli tudi s tehnološkim svetovanjem.

Mladim pridelovalcem s šole želimo obilno letino, učiteljem in vodstvu šole pa iskreno čestitamo za njihov trud in podporo dijakom.

Elizabeta Hernaus Berlec (ravnateljica STRŠ) in Grega Jesenovec (NATTURA)