NATTURA® za mehko in živo vodo v vsakem domu | Intervju za portal Moia.in

Kdo je Grega?

Lep pozdrav. Uvodno vprašanje je na videz preprosto, a ljudje smo zanimiva bitja, zaradi svoje duhovne razsežnosti tudi malce skrivnostna in bistvo očem ni vidno. Očem je vidno, da sem raziskovalec, psiholog, podjetnik, oče … ter idejni vodja ekipe NATTURA, www.nattura.si. Predvsem pa sem človek.

Življenjske izkušnje so me naučile, da se poslanstvo skozi življenje lahko spreminja. Ko človek napreduje, raste in se spreminja, se lahko spremeni tudi njegovo poslanstvo. Rekel bi, da je v meni skozi čas naraščalo zavedanje o pomenu reševanja težav in delovanja v dobro ljudi. To je zagotovo eno izmed mojih poslanstev in skupni imenovalec vsega mojega dosedanjega dela. Najprej pri delu z ljudmi, zdaj pa na področju izboljšanja vode.
Več kot dve desetletji sem ljudem, ki so se name obrnili po pomoč, pomagal individualno. Seveda sem se ves čas tudi izobraževal in raziskoval. Ta pot me je pripeljala do točke, ko sem se odločil, da svojo pozornost usmerim drugam. To je v blagovno znamko NATTURA, kjer se uspešno posvečamo reševanju težav s kakovostjo vode, kar omogoča izboljšanje kakovosti bivanja širokemu krogu ljudi. To me veseli in motivira za nadaljnje delo.

Ideja je dolgo zorela, saj se z raziskovanjem vode že več kot tri desetletja ukvarja tudi moj očim. Od njega sem se veliko naučil in lahko rečem, da je ideja plod dolgoletnega dela dveh generacij. Dozorela je, ker smo dosegli izjemno raven kakovosti v svetovnem merilu in zaradi tega začutili dolžnost, da te izdelke ponudimo tudi širšemu krogu uporabnikov.

NATTURA je tehnologija prestrukturiranja vode, ki bistveno izboljša njeno kakovost. Je plod lastnega razvoja. Voda je temeljna in vedno dragocenejša življenjska dobrina za vsakogar, njena kakovost pa se žal vztrajno slabša. To slabo vpliva na počutje in zdravje vsega živega. NATTURA je dostopna tehnologija, ki vodo naredi mehko, živo in življenju prijazno. Seveda pa ni le tehnologija. 

Tuširamo se vsi, koža pa je naš največji organ. Kakovost vode, ki jo uporabljamo, je zelo pomembna.
Na podlagi testiranja naprave v Sloveniji in po svetu (od Havajev do Hošimina, od Abudje do Züricha) se je pokazalo, da so glavni trije razlogi za uporabo:

  •  dobro počutje po tuširanju, ker je pozitiven učinek dobre vode na počutje in zdravje ljudi že od nekdaj znan;
  •  ekonomski, ker se zmanjša tako potreba po preparatih za nego kože in las kot poraba čistilnih sredstev za odstranjevanje oblog vodnega kamna;
  •  ekološki, ker omogoča zmanjšanje porabe embalirane vode in čistil, s tem pa se zmanjšuje tudi poraba plastične embalaže, ki ogroža naš življenjski prostor.

Nastavek za tuš z informiranim katalizatorjem pa seveda ni naš edini izdelek. Tu so tudi informirani kozarci, univerzalna informirana cevka in hišna naprava NATTURA, ki poskrbi za kakovostno vodo v celi hiši in za vse namene, osebno higieno, pitje, kuhanje, zalivanje rastlin, nego živali itd.

NATTURA smo ljudje – celotna ekipa NATTURA, naša vizija, naše vrednote, naši partnerji in uporabniki. Omeniti moram tudi, da imamo kot ekipa zaradi velikega zanimanja odprta vrata za nove sodelavce, ki se v naši zgodbi začutijo.

Izdelke lahko naročite na spletni strani www.nattura.si. 

Za nasvet, naročilo in kakšno ugodnost tudi pri naročilu prek spleta pa ste dobrodošle, da se obrnete na člane ekipe NATTURA, ki smo odgovorni za stranke v:

  •  zahodni Sloveniji: Lea, 040-291-790 ali lea@nattura.si
  •  osrednji Sloveniji: Grega, 041-649-761 ali grega@nattura.si
  •  severozahodni Sloveniji: Tanja 068-636-499 ali koticektanya@gmail.com  

V svojem in v imenu ekipe NATTURA se vam že vnaprej zahvaljujem za zaupanje.


Intervju je objavljen na portalu Moia.in

https://www.moia.in/zanimivosti-in-trendi/izlozba/lepota-in-zdravje/nattura-za-mehko-in-zivo-vodo-v-vsakem-domu/